top-image

Mi azon hülyék vagyunk a baráti társaságommal, akik rendszeresen járunk NB1-es (Fradi) meccsekre. A legolcsóbb bérletet vesszük meg, ami a Fradinál így sem olcsó mulatság: 25.000 Ft körül van évente. Oldalra egy családnak bőven 6 számjegyű tétel ez egy évre. (Vannak ilyenek bőven.)

lokiligakupa.jpg

Az MLSZ-nek biztos tetszenek az új stadionok, a hülye szurkolók csak elcsúnyítanák azokat... (Fotó: dehir.hu)

7382063_16263dae39a5a6af3bdca0bf1761f931_x.jpg

A baloldal demokráciáért harcol (ld. a hátsó, kék transzparenst), a Nyugat felé fordulna, és az USA-t majmolja. Mindezt Che Guevara zászlaja alatt. Magyarország, én így szeretlek!

(A kép forrása az index.hu)

Fantasztikus! :-D

A magyar oktatás színvonala: ez egy 3-as dolgozat!

 

Mi a leghíresebb látnivaló Londonban?

"Kedden este leállt a színpadtechnika a Pécsi Nemzeti Színház Az elveszett levél című előadása közben. A produkció utolsó jelenetében egy léghajó ereszkedik a színpadra, ám kedden este a léghajó helyett Balikó Tamás, a színház igazgatója érkezett, aki elmondta, hogy most minek kellene történnie, hogyan kell elképzelni a pódiumot, milyen más háttérelemekkel.

A hiba a technikát vezérlő egység meghibásodás miatt következett be. Vasárnap a Pletykák előadásán, a stúdiószínházban is kis híján katasztrófa történt: egy lámpaalkatrész hullott a színpadra. A színház már számtalanszor jelezte a fenntartónak, hogy a színházépület veszélyben van, ám a pécsi önkormányzat forráshiányra hivatkozva nem adott pénzt a szükséges felújításra. A 2010-ben Európa Kulturális Fővárosa címet viselő Pécs színháza ad egyébként helyet az országos színházi találkozónak, a POSZT-nak is júniusban."

Az alábbi sorok a szinhazajanlo.hu oldalon olvashatóak. Európa Kulturális Fővárosára a hírek szerint 35 milliárd forintot költhettek el, hogy "kultúráltabb" legyen. Ezek szerint senkinek sem jutott eszébe, hogy egy kisebb összeget a rossz állapotban lévő színház felújítására is költsenek? Színház=kultúra. Nem?

Egyél hurkát! :-) 

Takarító vállalat: Sebaj! Jövünk!

Ha reklám, akkor az intimbetétek nem hiányozhatnak! "Új fejezet kezdete a nők felszabadításnák történetében!" 


Feldob! :) 

Az alábbi reklámból megtudhatjuk, miért kell előre megvenni a jegyet (ma már interneten is lehet:)). "ha elindul a vonat a szívem, majdnem megszakad"


Valószínűleg a Teleshop elődje: 

 Ági van? 

A Trabi és az 5 csillagos törésteszt? A megoldás: CASCO!

Vizsgaidőszak.

Érettségi.

Karácsony.

Ha már ennyire sztrájkolni akarnak itt egyesek, akkor válasszanak olyan időpontokat, amikor kevésbé szívatják az embereket. Legalább a fenti 3 időszakban ne!

Politikai humor: voteoshop.blog.hu/

Elkészült a T-mobile reklám karácsonyi dalának a teljes verziója Csondor Kata előadásában!

 

 Hóban ébred majd az ünnep,
minden percben nevet ránk.
Tud-e bármi szebbet adni,
mint a békés nagyvilág?

Körbenézel, s látsz egy arcot
amin némán gond pihen.
Reményt adhatsz pár mosollyal,
hogy a holnap más legyen.

Jut még bárkinek
a tiszta fényből egy cseppnyi láng!
Jókedv könny helyett..
Ha másod nincs is, ezt add tovább!

Hóban ébred majd az ünnep,
minden percben nevet ránk.
Tud-e bármi szebbet adni,
mint a békés nagyvilág?

Körbenézel, s látsz egy házat
mit a napfény elkerül,
kopogj csendben, meleg szívvel,
úgy már nem lesz egyedül.

Jut még bárkinek
a tiszta fényből egy cseppnyi láng!
Jókedv könny helyett..
Ha másod nincs is, csak add tovább.

Van még gondolat,
mi átadható.
S van száz pillanat,
mi szétosztható.

 

Tavaly télen Németországban, idén pedig nálunk hatalmas siker az alábbi T-mobile reklám. A dal alapból is szép, de a magyar változata egyszeűen fantasztikus! Az egyik legszebb reklám, amit valaha láttam.

 

 

És a magyar verzió, Csondor Katával. Állítólag már készül a dal teljes változata magyarul!

 

Megszűnt az MDF tamási szervezete (feloszlatták), melynek állítólag tagja volt Dávid Ibolya, a párt elnöke is. Tehát ez azt is jelentené, hogy Dávid Ibolya nem tagja többé az MDF-nek (hacsak nincs az elnök tagságára vonatkozóan valami külön szabály). De még mielőtt valaki megijedne, megnyugodhat: 2 nappal a helyi csoport megszűnése előtt az elnökasszony átlépett a sióagárdi csoportba.

A Magyar Nemzet utánanézett ennek a csoportnak, de nem sok információt talált: a helyi önkormányzat nem tud róla, hogy lenne konzervatívoknak helyi szervezete a településen! Ráadásul a pártra júniusban csak 2 állampolgár szavazott a tolnai kisfaluban! (http://www.sioagard.hu/hirdetmenyek_elemei/valasztasok/2009_06_07/telepulesi_eredmenyek/facankert.pdf)

Akkor hogyisvanez?

 

 

"És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve, mert végképp nem értik –
Ők, akik örökségbe kapták –:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?"

Márai Sándor

bottom-img